Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Evli sevgilim

Evli sevgilim


Internette tanıstığım sevgilim benim gibi evli ve cinsel anlamda da evlilik hayatinda yasadiklari açısından da mutsuzdu. Evlilikler de bu kaçınılmaz. En azından günümüzde anlamsız. Verilmis sozlerden, alıskanliklardan ve sorumluluktan ibaret.

Kendi evliligimde boyle acıkcasi ve evli kadinlar da erkeklerde cinsel ve duygusal hazlarını hala yasamak istemekteler. Bu konuda yabancıların evlilikleri daha sagliklo oluyordur, en azindan ben oyle saniyorum.  Bizde evlilik cinsel acligin doymamasindan onumuze cikan ve bazi kriterlere uyan kadin - erkekle beraber olma hali....

evli sevgilim
evli sevgilim
Figenle facebook da tanistik... Facebook kullanmam sadece zamaninda is icin actigim yani mesleki paylasimlarda bulunan sayfamda sayfami begenmesiyle bir sekilde mesleki sohbetimizin ozel hayata inmesiyle karsilastim. Kocasi cok yakisikli bir erkekti, 2 yildir beraber olmuyorlardi ve artik cinsellik yasamak isteyen, tekrar arzulanmak isteyen,  tekrar bur erkekle arzulu sekilde sevismek isteyen bir kadindı ve benim ciddi anlamda hosuma giden bir kadındı. Sarısın, kendine guvenen ve guzel fizigi olan benden yasca 3 yas kadar buyuk olmasina karsin harika bir fizigi ve atesle yanan bir bedeni vardi...

Bir kac saat muhabet ettikten sonra hic sonunu ve alacagim tepkiyi umursamadan 'Figen resimlerine baktim ve seni keyfini cikara cikara sikmek istiyorum... Senin keyfini cikarip rahatlamak istiyorum dedim.'  okundu isaretine karsın tepkisiz yaklasik bir dakka gecti... ' Yakiniz ikimiz de Kartal'da oturuyoruz ve orada gittigim bir gunluk kiralik ev var ve islerini ayarlarsan bu haftaici veya c.tesi gunu goruselim' dedim.
Bu mesajimda okunmus ama cevap gelmemisti. Acikcasi belli yastan sonra bende nezaket bu konuda kalmamisti.. Bir kadina terbiyesizlik yapmam normal de ve bu tur konularda da terbiyesizlikten degil sadece sevismek vs istemiyordum keyiflice sikmek istiyordum.

Bir dakka doldu islerim vardi bir.goz attayim derken cevap geldi.. 'Beni cok mu sikmek istedin',  evet.. dedim sadece ve ekledim senin keyfini cikara cikara saatlerce amcigini gotunu memelerini emip yalamak ve keyiflice de sikmek istiyorum..

Uzun boylu ve guzel bir hatunsun dedim.. Uzun zamandir sikismedim ki evli ve yillanmis ciftlerde sikismek sadece vazife, hemde keyifsiz vazife.. Gercektende eger patneriniz esiniz isteksizse sadece bosalmak icin sikiyorsunuz ve tatsiz tuzsuz oluyor...

Figen biliyorum ve benim iki yildir o vazife bile yapilmiyor dedi..

Bulusmaya karar verdik ...

Not:Resim temsilidir. Ama ciddi benzerliklere sahiptir



Olgun Erkek Evli bir erkegim eşimle yasıyamadıklarımı yaşamak istiyen bir sevgili, partner ariyorum. Sakso Cektirmek Genç Turbanli hatunlar hosuma gitse de keyifle sakso cektirecegim bir partner ariyorum.

Yorum Gönder for "Evli sevgilim"