Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Evli türbanli sevgilim Aysenur

Evli türbanlı sevgilim Ayşenur

Hayatıma dört tane türbanlı kadın girdi. Bunların hic birini unutamadım. Tek kelimeyle harikalar. Tahmin edilenin aksine tesettürlü, türbanlı kadınlar diger kadınlardan daha ateşliler. Cinsellik de daha özgür ve sınırsızlar. 
En azından karşıma çıkanlar öyleydi. 

Ayşenur'la internette tanıştık. Eskisehir den bir edebiyat öğretmeni, simdi 50 yaşına yaklaşmış olmalı. Çok aklıbaşında bir kadındı. Sohbetimiz etmeye basladık. Mailini dört gözle bekliyordum. Mini minnacık bir kadındı. 155 boyunda 55-60 kiloda balıketi kıvamına yakın güzeller güzeli, armut tipi bir kadındı.
Armut tipi, yani ufak meme geniş kalcalı kadınlar her zaman seksi gelmistir. Yuz fotosu ayakda ögrencileri ile çekindigi fotolarını mail attı. Boydan tek başına çekinmiş fotosunu istedim. Gönderdigi fotoya bitmistim. Hafif profilden beli ve kacları belirgin harika bir fotoydu. Evli ve türbanlı kadın olmasına aldırış etmeden çok begendiğimi ve onun keyfini çıkara çıkara sikmek istediğimi söyledim. Bir kaç dakikalık sessizlik olmuştu. Mailimi yeniliyorum ama gelen mail yoktu. Kendi kendime cok istiyorsun da sak diye soylemeseydin keske diye hayıflanırken mail geldi.

Ne zaman nerde nasıl sikeceksin.

On dakika sonra tuvalete girecem ne zaman, nerde, nasıl sikeceksin yazmanı istiyorum. Tuvalette okuyup parmaklıyacam. Sana da foto gönderecem dedi. 
Normal de ağzı bozuk birisi degilim ama yeri zamanı gelirse agzımı bozmaktan çekinmem. Bir kadını sikmek istersem beni etkilemisse hic cekinmeden söylerim.

Am yalamak, anüs yalamak ve keyfini çıkara çıkara sikmek.

Isyerinde oldugum icin ilk önce kucağıma alıp doya doya dudaklarını emip öpmek istiyorum, kalçalarını avuclayıp sıka sıka.. Dilini emip dudaklarını ısırmak istiyorum. Sonra sulanan amcığını deli gibi yalayıp emmek istiyorum dedim. Göt deligini dilleyip uzunca bir süre amcığı yalayıp göt deligini dillemek istiyorum dedim. 

Sulanmış am yalamak benim icin sevismede vazgecilmez. Sulanması icin de bir kadını doyasıya dudaklarına yapışıp okşamalıyım. Ön sevisme uzun oldukça aldığım zevk de  katlanır.

Doyasıya amcığını yalayıp göt deligini yani anüsünü dilledikten sonra parmağımla amcığını parmaklaken ağzına sikimi dayayıp emdirecegimi, sonrada bacaklarını iyice iki yana ayırıp sikmeye başlıyacağı sonra pozisyon değiştirip domaltıp saclarını kavrayıp belini ve omuzlarını kavrıyarak sikmeye devam edecegimi bosalgmaya yakın sackarindan kavrayıp agzına boşalacağımı yazdım.  

Okuyup parmaklamış ve parmaklarına bulasan köpürmüş am suyunun ve amcığının fotosunu atmıştı. Bunların hepsini ve daha fazlasını yapacağıma soz verirsem geleceğini söyledi.

Evliturbanli sevgilim Aysenur ' la harika zamanlar gecirdik. Zaman zaman yaşadıklarımızı paylaşacam.
Aysenur'un adı harici diger paylalstıklarım tamamen gercektir.
Asagidaki türbanlı videosunun linkini ekledim. Zamanla silinebilir yukluyen tarafindan benim yapabilecegim bir sey yok.

Evli-turbanli-sevgilim-aysenur
Evli turbanli sevgilim aysenur




Olgun Erkek Evli bir erkegim eşimle yasıyamadıklarımı yaşamak istiyen bir sevgili, partner ariyorum. Sakso Cektirmek Genç Turbanli hatunlar hosuma gitse de keyifle sakso cektirecegim bir partner ariyorum.

Yorum Gönder for "Evli türbanli sevgilim Aysenur"