Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Evli sevgilim Figen

Evli sevgilim Figen


Figen kabul görüsmeyi kabul ettikten sonra biraz sohbet ettikten sonra kapattik konusmayi, bana haber verecegini soyledi bu arada telefon numarami paylastim.  Beraber ne zaman musait olabilecegimizi konustuk, ikimiz de evli oldugumuz icin anlayısla karsıladik... Sevgililerimin hic bir tanesi anlayıssiz olmadi... Birisi haric... simdi aklima geldi.

Evli sevgilim
Figenle konusmalarimizda ilk fb sayfami begendigin de fotograflarima bakmis ve hayal etmis. Onu sikmemi hayal etmis.. Bunu gorusmeden soyleyince cok hosuma gitti.. Sasirdimda yakisikli ve genc bir suru erkek vardi cevresinde,  gencler benim gibi bir kadini anliyamaz, ugrasamam ama sen hem beni hemde genc bir kizi sikmeyi becerebilirsin.. Tecrubeli ve olgun bir erkek her zaman surunun kocudur dedi. Ayrica cok yakisikli oldugumuda ekledi. Ama kendisini etkileyen asil seyin yasim ve onu arzulamam oldugunu soyledi.

Inanin bunlar abaza bir erkegin anlamsiz fantezileri degil. Figenle surduremedik o da benden kaynaklandi acikcasi, yaklasik bir aya varan  hasret donemimiz binbir zorlukla olusturdugumuz gorusme gununu is nedeniyle iptal etmesinden kaynaklanan bir surturmeden dolayı tartismamızdan kaynaklandı... O da aslında o hasretin bitecegine o kadar inandırmıstımki kendimi moralim cok bozuldu gerildim ve tartismamiz ayrilikla sonuclandi...


Olgun Erkek Evli bir erkegim eşimle yasıyamadıklarımı yaşamak istiyen bir sevgili, partner ariyorum. Sakso Cektirmek Genç Turbanli hatunlar hosuma gitse de keyifle sakso cektirecegim bir partner ariyorum.

Yorum Gönder for "Evli sevgilim Figen"