Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kadinin keyfini cikarmak

Kadının keyfini çıkarmak

Kadinin keyfini cikarmak
Kadinin keyfini cikarmak
Berna güzel öğretmenim. Internetten mesleki paylasım yaptığım siteden gelen mesaj sonrası tanıştık. Ankaralı, sarışın yeşil gözlü güzel bir kadındı. Zamanla sohbetimiz ilerledi. Ufak ufak aramızda baslayan cinsel bir kac saka ile daha da karsılıklı merakla yaklaşık iki hafta sonra bulusmaya karar verdik. 

Berna gercekten cok guzel bir kadındı. Balıketi guzel bir kadındı. Aslında balıketinden ziyade farklı muhtesem bir fizigi vardı. Video daki kadina cok benzer vucut yapisi vardı. Kalçaları daha genis olmasına karsı beli ince ve guzeldi. Çok narin cok bambaskaydı. 36 yaşında hayatına aldığı bir erkekle çok mutsuz olmus. Cinsel olarak aç ve maddi olarak da somurulmustu. O sevgisinin karsiliğını istemis ama hem dolandirilmis hem de sevgilisi dogru durust bu guzelligin yatakta da hakkını vermemisti. 

Berna ile Sultanbeyli civarında buluştuk. Sultanbeyli de bir okulda öğretmenlik yapıyordu. Aracla bulusma yerinden altı trafik sıkışıklığında sohbet edip ustumuzdeki stresi attık. Aractan indiğimizde belinin ve kalcalarinin guzelligini ortaya cikaran guzel etegine, harika vucuduna hasta oldum. Kafenin ust kadina çıkmaya başladık kamera olmadigi tek yer orasiydi. Önumde çikarken kalcasinin ust tarafini tuttum o an bana dogru dondu ve merdivende kendime dogru cekip opmeye basladim. Sarilip o da optu. Gulumsedi .. Yerimize gectik yanima oturdu. Sardim sevgilimi tam iki yıl bırakmadım.


Olgun Erkek Evli bir erkegim eşimle yasıyamadıklarımı yaşamak istiyen bir sevgili, partner ariyorum. Sakso Cektirmek Genç Turbanli hatunlar hosuma gitse de keyifle sakso cektirecegim bir partner ariyorum.

1 yorum for "Kadinin keyfini cikarmak"

  1. Kadına bayıldım. Tam anlamıyla keyfini doya doya çıkarmak istedigim kadın..

    YanıtlaSil