Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Evli olgun erkek

Evli olgun erkek


78'li evli bir erkegim, universite mezunu ve sıradan bir Turk erkegi sayilirim. Yalniz gecen otuzyildan sonra gencken ozlemini cektigim kadinlara evlendikten sonra ulastim. Capkin degilim,  kadin ozlemimi gecirmeye calisiyorum. Evlisin ne isin var diyorsaniz buna soylecek fazla bir cevabim yok acikcasi, esimin cinsel cok tabusu mevcut oral seks , anal seks bende bunlari yasamak istiyorum. Isin dogrusu bunlari esimle yasasaydimda farkli kadinlarin hayatima girmesini isterdim.
evli olgun erkek

Olgun erkeklerden hoslanan kadinlar


Kadinlar olgun erkeklerden en azindan bir kismi hoslaniyor. Nedini bana tek bir sebep gibi geliyor tecrube.

Mesela, çalistigim isyerindeki musterimizin muhasebecisi ile sohbetimiz ilerletmis ve isyerime bir kac defa davet etmistim. Internetten baktigim karsimda 23 yasinda sarisin ve cok guzel bir kizdi. Sonunda cumartesi gunu, cumartesi gunleri yarim gun calisiyoruz o nedenle saat 13.30 da musait oldugumu soyledim. Aslinda saat 13.00 de isimiz bitiyordu ama yalniz kalmak istedim. 

Geldiginde sasirdi ama icten ice bu planimin hosuna gittigini anladim. Ilk dakikalar biraz cekingen ve yabancilasa da ortami sonra rahatladi. Mutfakta kahve yapmak icin gittim. Misafir oldugunu kesinlikle karismamasini istedim ve mutfakta oyalandim. Mutfaga gitmemin ustunden onbes yirmi saniye gelmeden yardima geldigini soyleyip girdi iceri. Yanima suyun isinmasini bekledigi soyledim yanima geldi, geldigi gibi sarilip dudaklarina yapistim. Devamini daha sonra yazarim eger istersem.

Sohbet ettigimiz de  daha once de evli erkek ile beraber oldugunu soyledi. Hatta talihim bu benim sanirim dedi. O gun mukemmel gecmisti. Hayatimda dedigim gibi gencligim de cinsellikte cok az olmustu ask da cok az olmustu. O nedenle aşık olmam çok kolay ve bu guzel kıza tutulmustum hemen...


Olgun Erkek Evli bir erkegim eşimle yasıyamadıklarımı yaşamak istiyen bir sevgili, partner ariyorum. Sakso Cektirmek Genç Turbanli hatunlar hosuma gitse de keyifle sakso cektirecegim bir partner ariyorum.

Yorum Gönder for "Evli olgun erkek"